Wie zijn wij?

Wij zijn Secretary TODAY, een specialistisch werving- & selectiebureau voor management ondersteunde functies en office support. Onze organisatie is actief sinds 2001 en we zijn vandaag de dag ambitieuzer als ooit tevoren.

Wij staan bekend om onze drive en vaardigheden, de kwaliteit van onze kandidaten en de ambitie om steeds te blijven verbeteren. Snelheid én kwaliteit gaan bij ons samen. Bovendien leggen wij passie in ons werk en dat merken zowel onze klanten als onze kandidaten.

Wij werken in kleine teams met een hoge mate van focus. Onze consultants zijn verantwoordelijk voor alle aspecten van het bemiddelingsproces. Ze zijn specialist in het vakgebied en hebben een hoge mate van begrip van de in te vullen functies. Er is ruimte voor zelfontplooiing, maar we houden vast aan kwaliteit en de voorgeschreven werkprocessen. Wij kennen de flexwet en verliezen deze nooit uit het oog. Wij werken doorlopend aan verbetering in effectiviteit en efficiency.

Missie en visie

Onze doelstellingen zijn ambitieus net als ons team. We zijn overtuigd van onze toegevoegde waarde en leggen de lat hoog. Onze missie is om talentvolle professionals aan de juiste baan te helpen; hen zo goed mogelijk te begeleiden in hun carrière. Bij Secretary TODAY krijgt iedere kandidaat verder inzicht in zijn/haar eigen persoonlijke competenties, in zowel de verworven kennis en ervaring, als persoonlijkheid en drijfveren. Wij koppelen onze kandidaten aan banen waarbij hun vaardigheden optimaal tot hun recht komen. Met als doel: the perfect fit. Wij zijn er van overtuigd dat de juiste persoon in een organisatie het verschil kan maken. Daar staan wij voor, iedere dag weer.

Werken bij SECRETARY TODAY

Werken bij Secretary TODAY is leuk, héél leuk! We bieden onze medewerkers veel mogelijkheden, en hechten waarde aan hun ontwikkeling en ideeën. Omdat we ons richten op specifieke functies stellen we onze consultants in staat om de diepte in te gaan en vakspecialist te worden. We geloven in de kracht van een team. We werken samen vanuit de gedachte dat we als team meer bereiken dan ieder afzonderlijk. Kom jij ons versterken? Kijk eens bij één van onze vacatures

Consultant