Secretary TODAY is de specialist in werving & selectie op het gebied van management ondersteunend personeel. Wij weten hoe belangrijk een secretaresse, personal assistant of office manager voor uw organisatie is. Het is een veelzijdige functie waarbij organisatietalent, proactiviteit en communicatievaardigheden cruciaal zijn, daarnaast is het van groot belang dat er een goede connectie is tussen directie, management en de nieuwe assistant. Door onze jarenlang opgebouwde ervaring, kennis en bewezen succes zijn wij het uitgelezen bureau om te assisteren in het werving & selectie proces of deze geheel van u over te nemen. We vertellen u graag meer over onze werkwijze en dienstverlening.

HOE GAAN WE TE WERK

Vacature

Een vacature ontstaat vanuit vervanging of groei. Dit kan een vacature zijn met een tijdelijk karakter of voor langere tijd. In beide gevallen is het van belang dat de meest geschikte kandidaat gevonden wordt. Een profielschets is essentieel. Wat wordt er verwacht van de nieuwe collega? Welke werkzaamheden horen daarbij? Is er een specifieke opleidingseis? Welke competenties zijn van belang? Wat voor type past binnen het huidige team? Omdat geen vacature hetzelfde is denken we graag met u mee om deze punten te inventariseren en stellen we een gedetailleerde profielschets op. Met deze criteria gaan we voor u op zoek naar de juiste kandidaat. Ook het schrijven van een wervende vacaturetekst kunt u aan ons toevertrouwen.

Succes gegarandeerd

Veruit de meeste – namelijk 90% – van de aanvragen worden op deze wijze binnen twee weken succesvol afgerond. Wij streven iedere keer weer naar de ‘perfect fit’. Secretary TODAY werkt op basis van ‘no cure, no pay’. Er zijn dus geen kosten verbonden aan onze diensten tot het feitelijke moment van indiensttreding. Opdrachtgevers die vaker gebruik maken van onze diensten bieden we graag tarieven op maat. Daarnaast hanteren we de 30 dagen garantie.

Werven en selecteren

Voor het succesvol invullen van de vacature hanteren wij een strak werving- en selectieproces. Belangrijk onderdeel daarvan is het gericht werven van goede potentiële kandidaten door middel van het plaatsen van een wervende advertentie en gericht zoeken op de landelijke jobboards en social media. Daarnaast beschikt Secretary TODAY over een zorgvuldig opgebouwd databestand van ambitieuze, gemotiveerde professionals. We hebben alleen kandidaten in ons bestand die voldoen aan onze selectiecriteria.

Met behulp van de profielschets maken we een selectie van potentiële kandidaten. Deze kandidaten worden door onze consultants altijd persoonlijk geïnterviewd. Bij de selectie maken we gebruik van assessments zoals een persoonlijkheidsonderzoek of een specifieke taaltest. Een referentiecheck is ook een vast onderdeel van onze procedure. Wij stellen alleen de beste kandidaten aan u voor middels een overzichtelijk Secretary TODAY cv met daarin een toelichting op de persoonlijke kwaliteiten, eigenschappen en motivatie van de kandidaat.

ONZE DIENSTVERLENING

Werving & Selectie

Voor de invulling van vaste posities binnen uw organisatie is Werving & Selectie een goede optie. Secretary TODAY zoekt, vindt en selecteert de professional voor uw organisatie. Het doel is om op effectieve wijze de beste kandidaat te vinden en te binden. U bespaart op advertentie- en andere wervingskosten, u hoeft geen stapels cv’s te verwerken en u betaalt pas achteraf bij een succesvolle match.

Detacheren

Bij detacheren gaat de uitzendkracht een arbeidsovereenkomst aan met Secretary TODAY. De begin- en einddatum is vooraf bekend. Detacheren biedt voor verschillende personeelsvraagstukken een oplossing, bijvoorbeeld bij projecten, vervanging tijdens zwangerschapsverlof of tijdelijke commissies. Detacheren biedt u de zekerheid van personeel met behoud met flexibiliteit.

Uitzenden

Voor de invulling van vacatures met een tijdelijk karakter zetten we graag een van onze uitzendkrachten in. Uitzenden is mogelijk voor de duur van een opdracht of voor bepaalde tijd. Zie ook onze mogelijkheden voor detachering. Het aannemen van een tijdelijke medewerker op uitzendbasis biedt meerdere voordelen. Zo beschikt u snel over de juiste medewerker, betaalt u alleen de uren die de uitzendkracht bij u werkt en heeft u geen hoge kosten bij ziekte.

Payrolling

Voor het verlonen van uw zelf geworven medewerker kunt u bij ons ook terecht voor Payrolling. Secretary TODAY neemt bij deze vorm de rol van werkgever op zich en zorgt voor de arbeidsovereenkomst, salarisbetaling en de bijkomende administratieve afwikkeling.