Secretary TODAY is gespecialiseerd in het bemiddelen van Management Ondersteunend Personeel. Dit doen we al sinds 2001, we mogen dus best zeggen dat we ervaren zijn. We zijn altijd op zoek naar ambitieuze en gemotiveerde kandidaten. Of je nu starter bent of een ervaren professional. We richten ons op kandidaten met MBO en HBO niveau. Onze opdrachtgevers zijn grote en kleinere organisaties in alle mogelijke branches.

MET SPOED GEZOCHT!

HOE GAAN WE TE WERK

De eerste stap

Heb jij een relevante opleiding en/of heb je aantoonbare relevante werkervaring en ben je op zoek naar een nieuwe baan? Schroom dan niet je cv voorzien van foto en een motivatie door te sturen naar
Secretary TODAY. Bij een sollicitatie zullen onze consultants je cv beoordelen. Wanneer er voldoende aansluiting is met een van onze vacatures nemen we contact met je op. Mocht dit niet zo zijn, maar voldoe je wel aan onze selectiecriteria, dan worden je persoonlijke gegevens opgenomen in ons bestand, zodat wij je in de toekomst wellicht een passende functie kunnen aanbieden. Het is altijd raadzaam om onze website in de gaten te houden. Je kunt een open sollicitatie sturen of direct solliciteren op een van onze vacatures. Je gegevens worden discreet behandeld en nooit zonder toestemming van jou aan derden verstrekt.

Het intakegesprek

We bespreken de vacature altijd eerst telefonisch. Is er zowel bij jou als bij ons voldoende interesse, dan maken we graag kennis met jou tijdens een intakegesprek bij ons op kantoor. Zo weten we zeker of jij past bij het bedrijf en de vacature waar je op solliciteert alvorens we je voorstellen bij de opdrachtgever. Je hebt het intakegesprek altijd met de consultant die de desbetreffende vacature in behandeling heeft. Je cv zal worden besproken, en natuurlijk wordt er meer verteld over de vacature waar je voor solliciteert. Niet alleen je cv is belangrijk, we krijgen ook graag een indruk van jou als persoon. In het voorstel naar de opdrachtgever stellen we een persoonsbeschrijving van jou op eventueel aangevuld met de uitkomst van een assessment. Tevens behoort een referentiecheck tot onze selectieprocedure. We stellen kwaliteit boven kwantiteit, mede daardoor betekent een intakegesprek niet dat je gegarandeerd wordt voorgesteld bij de opdrachtgever. We laten je dit kort na het intakegesprek weten. Ben je voorgesteld? Dan wachten we op een hopelijk positieve terugkoppeling en bespreken we met jou de details omtrent het sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever.

SOLLICITEREN

Als je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever, bereid je dan goed voor, bijvoorbeeld met onze sollicitatietips. In de meeste gevallen voeren wij de eerste contractonderhandelingen voor jou. Wij plannen de sollicitatiegesprekken in, geven je advies en evalueren na afloop je gesprek. Met als doel een nieuwe baan!

ZOEK EEN BAAN

Bekijk vacatures

LAATSTE VACATURES

AAN HET WERK

Het is gelukt! Je bent aangenomen. Van harte gefeliciteerd. We leggen je graag iets meer uit over werken op uitzendbasis of middels werving en selectie.

Aan de slag op uitzendbasis

In het geval van een uitzend- en of detacheringsovereenkomst werk je minimaal 1.040 uren voor Secretary TODAY tenzij anders is afgesproken met de opdrachtgever. Gedurende deze periode zal je worden begeleid door een vast contactpersoon. Dat gebeurt op basis van periodieke evaluatiegesprekken, zowel tijdens het traject als bij de afsluiting van het dienstverband. Hoewel Secretary TODAY formeel je werkgever is, voer je je werkzaamheden uit onder leiding en toezicht van de opdrachtgever. Als de opdrachtgever en jij dat willen, kan de uitzend- of detacheringsovereenkomst op verzoek van de opdrachtgever worden omgezet in een directe arbeidsovereenkomst met de opdrachtgever. Informatie over regels, rechten en plichten in deze situatie vind je op www.abu.nl

Direct bij de opdrachtgever in dienst (werving en selectie)

Als je direct in dienst treedt bij een opdrachtgever, begeleidt Secretary TODAY je de eerste maand na indiensttreding via evaluatiegesprekken en met vragen kan je bij ons terecht. We vinden het prettig om te horen hoe je nieuwe baan bevalt en we volgen de verdere ontwikkeling van je carrière graag.